Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU

20. 8. 2010 8:04
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
S

stedrik

20. 8. 2010 8:00
jako správnej soudruh politruk

jste to překroutil k obrazu svýmu hned v nadpisu. Jo 700 vojáků pomáhá při povodních, ale dál nepokračujete. Ale všichni kdo byli na vojně ví, jak to je dál. Nižší voj. šarže se válej podnapilí ve V3Sce.Ty vyšší občas přijedou na kontrolu, aby měli nějakou činnost a ty nejvyšší na gen. štábech s hrnkem kafe a skvělejma sekretářkama na všechno ani nevědí, kde ty města, který postihla povodeň leží.;-D

Zřejmě zapomínáte  že ty peníze, který stojí armáda, by se utratili s mnohem větší efektivitou za profesionální hasiče, záchranáře, kteří by byli vycvičený na tyhle katastrofy.

0 0
možnosti
MJ

Modrá Jana

20. 8. 2010 7:48
Jednou za rok,

jsou žoldáci použiti k práci, která má význam pro společnost. Jinak dávám za pravdu, že jsou to darmožrouti s celým generálským štábem, kteří si hrají na vojáčky.;-D

0 0
možnosti

Karel.J

20. 8. 2010 7:44
souhlas

ano, souhlasím... ale tak to bylo vždy , nemá cenu se kolem toho rozčilovat. Hlupák tu myšlenku nepochopí ( bohužel je jich většina ) a normální člověk to chápe sám a nemluví o tom. Nejedná se samozřejmně jenom o armádu, to samé platí pro obě policie. Je to dáno tím, že to jsou represivní složky a tak ( stejně jako k armádě ) se na ně lidé dívají skrz prsty.  Trošku bokem stojí hasiči, ti totiž nejsou represivní, i když oni také jako armáda " jen sedí na zadku " ( jsou tam uvozovky ) a čekají až se něco stane. Ti lidem ale nevadí ( netrestají a tak jsou neškodní ). Když už udělají chyby tak se to přejde. Když byla napadena osádka sanitky v Praze a přihlíželo tomu 5 hasičů, tak odpověď jednoho z nich prý byla: my tady nejsme abychom se rvali, my jsme na hašení.... ( veřejnost jim toto promine, narozdíl od chyb vojáků )

0 0
možnosti
T

Tecumtha

20. 8. 2010 7:41
njn- hlupáci se najdou vždy,a bohužel jsou slyšet nejvíc

karma pro VásR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.