Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

25. 9. 2009 11:57
Karma a souhlas.

Demeti se 7 třídama ZŠ a jedinou kvalifikací, že jdou 2x týdně do fitnesu nabušit svaly, maj kontrolovat pořádek u popelnic a posraný chodníky od čoklů. Ne fušovat do práce státní policii. Blb bez právního vzdělání posuzuje, zda občan porušil zákon či nikoli, stejně jako jinej trouba co má 3 roky řidičák Béčko buzeruje řidiče autobusu co má 1,5 milionu km bez nehod a denně 40 lidí za zadkem.

0 0
možnosti
MH

Tapeer

25. 9. 2009 10:45
Asi tak...

Městská policie neměla nikdy vzniknout... obávám se však, že již nikdy nezanikne, protože přináší do městské kasy nemalé peníze z pokut udělených za strašlivé dopravní přestupky... Ať už je kampaň na přilákání nových strážníků jakákoliv (tato je samozřejmě směšná), tak žádné kvalitní pracovníky do svých řad nepřivede... K pražské MP nastupují mlaďasové z venkova bez zkušeností, různé pochybné existence, případně bývalí členové PČR, kteří sem přijdou "dožít" někam do kanclu... Policista (myslím toho opravdového u PČR) mohl říci, že je poměrně zkušený, když byl pět let v přímém výkonu na ulici, po deseti letech to byl opravdu mazák a profík... Dnes to u PČR funguje tak, že nováček jde pomalu ze školy rovnou do kanceláře vyřizovat spisy a ulici vidí tak z okna, někteří po roční praxi na místním oddělení odcházejí na kriminálku apod... Většina zkušených a normálních lidí už od PČR dávno odešla... Co tedy vlastně můžeme čekat od paskvilu jménem Městská policie???

0 0
možnosti
JD

grrrr....

25. 9. 2009 11:56
Re: Asi tak...

R^ Souhlas.

0 0
možnosti

Gaspard

25. 9. 2009 9:47
Naprostý souhlas

Na původních stránkách MP Praha byly vypsány důvody, proč byla tato zřízena. Na prvním místě byla ochrana majeku a pokojného občanského soužití. Až někde vzadu bylo řešení dopravních přestupků a pod. Když se dneska podíváte na stránky MPP, nic takového už tam nenajdete. Zato se dozvíte, že strážníci především: "kontrolují a postihují nesprávné parkování, přestupky chodců a cyklistů". Kam se nám ta MPP za těch pár let posunula, že? Ještě na začátku 90. let měšťáci chodili po dvojicích ve svém okrsku, tu nakoukli do hospody, tam zkontrolovali zaparkovaná auta apod. Prostě dělali to, na co byli zřízeni ke spokojenosti občanů. Dneska jsou to jenom drábové zastupitelů, kteří se chovají jako lokální feudálové a občan je nezajímá. Proto tvrdím, jako zodpovědný občan Prahy, že budu do zastupitelstva volit takovou stranu, která ve svém programu bude mít zrušení městské policie.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

25. 9. 2009 9:16
Ahoj Dušane

Mohu říct jen - DÍKY. Je to jen jedno slovíčko, ale myslím, že víš, že ho myslím vážněR^ Ahoj V.Kroupa

0 0
možnosti
B

Bucharovic

25. 9. 2009 9:37
Re: Ahoj Dušane

Ještě jednu myšlenku si dovolím. Kdyby se policie, ať už Městská, nebo Republiková, chovala tak, jak má, tak by žádnou reklamní kampaň v podobě trapných spotů nepotřebovala. Dělala by si dobré jméno a reklamu sama. Bohužel, k tomu má hodně daleko... V.Kroupa

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

25. 9. 2009 9:03
jedině hromadný nákup zbraní

obyvatelstvem by je naučil slušnému chování

0 0
možnosti
CC

cekon

25. 9. 2009 7:54
Zrušit městskou policii

nechápu, proč jsou 2 policie, když je jen jeden zákon. Vždyť stačí zaplatit příslušná tabulková místa Policii ČR(třeba na úrovni rozpočtu) a máme po problému.Každé město si může rozhodnout kolik SKUTEČNÝCH policistů potřebuje. Nikoliv špatně zaparkovaná auta nás ohrožují nejvíce.... To musel být idiot, kdo MP zavedl.

0 0
možnosti
K

Komik1

25. 9. 2009 7:52
Pomáhat a chránit

No nevím ,nevím.Pane Rovenský , není to náhodou bledá závist? Nic ve zlém.Z mé strany ubohý pokus o legraci.Jinak máte svatou pravdu.O Blažkovi se nedá psát nic dobrého a ti kovbojové(kraví chlapci), jsou zde, jak se říká na dvě věci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.