Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Martina 77

12. 8. 2009 9:01
samozřejmě budou všechny resraurace nadále kuřácké

(alespoň 99,9%)Rv

0 0
možnosti
MH

mona m.

12. 8. 2009 10:52
Re: samozřejmě budou všechny resraurace nadále kuřácké

Take mam ten pocit... :-/

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 8. 2009 8:56
co je na tom špatnýho

Halt, když se rozhodne nějaký majitel podniku být jen pro nekuřáky, tak si tam dá příslušnou nálepku. Sice do půl roku zkrachuje poněvadž na těch pár prodanejch zmrzlinách a kapučínách nevydělá, ale to je jeho věc.

Leda by bylo možné ty nálepky střídat - přes den pro maminky s dětmi nekuřáckou a večer pro štamgasty kuřáckou.Asi jako ve filmu Limonádový Joe

Pal - Nepal - Pal - Nepal...;-)

0 0
možnosti
O

oslik

12. 8. 2009 9:02
Re: co je na tom špatnýho

Dobře vedená nekuřácká restaurace může velmi dobře prosperovat. Zajděte si třeba sem: http://www.gastroinfo.cz/pivodum/

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

12. 8. 2009 8:25
Heh...

...treba uz konecne nekurakum (myslim tedy tem militantnim bez mozku) dojde, ze kdyz prijdou do restaurace. maji se rozhlednout nebo zeptat, nez si pak zpetne stezovat, ze vlezli do hnusnyho karcinogenniho kurackyho doupete, ze kteryho jim smrdej hadry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.