Děkujeme za pochopení.
Martina 77
samozřejmě budou všechny resraurace nadále kuřácké
(alespoň 99,9%)
mona m.
Re: samozřejmě budou všechny resraurace nadále kuřácké
Take mam ten pocit...
petrph
co je na tom špatnýho
Halt, když se rozhodne nějaký majitel podniku být jen pro nekuřáky, tak si tam dá příslušnou nálepku. Sice do půl roku zkrachuje poněvadž na těch pár prodanejch zmrzlinách a kapučínách nevydělá, ale to je jeho věc.
Leda by bylo možné ty nálepky střídat - přes den pro maminky s dětmi nekuřáckou a večer pro štamgasty kuřáckou.Asi jako ve filmu Limonádový Joe
Pal - Nepal - Pal - Nepal...
oslik
Re: co je na tom špatnýho
Dobře vedená nekuřácká restaurace může velmi dobře prosperovat. Zajděte si třeba sem: http://www.gastroinfo.cz/pivodum/
Majklova_proxy
Heh...
...treba uz konecne nekurakum (myslim tedy tem militantnim bez mozku) dojde, ze kdyz prijdou do restaurace. maji se rozhlednout nebo zeptat, nez si pak zpetne stezovat, ze vlezli do hnusnyho karcinogenniho kurackyho doupete, ze kteryho jim smrdej hadry.
- Počet článků 48
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 7625x
Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria
Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.