Diskuse

Předvolební výstřik Davida Ratha

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexus

11. 5. 2010 0:46
To JArinka

Kdo ?? Napr. Ukrajinci ci SLovaci....dale dalesi nezamesntani...keri o praci stoji...

A jeste bych dodal, ze My PRavicaci Delame na vas (na vase socialni davky)....ne vy na nas....Trosku si nastudujte ekonomiku..jak pujdete pro letenku....A sup sup....at mame od takovych co nejdriv klid :)

0 0
možnosti

misaviki

30. 4. 2010 10:11
Z Hostivic nemusíte za vším do Prahy

Taky žiji v Hostivicích a musím nesouhlasit s tím, že za vším musíte do Prahy. V Hostivicích máme my osobně dětskou doktorku, já svoji ženskou, zubaře, nějaká ta hospůdka včetně pizerie se také najde, číňani s restaurací i obchody, kadeřnice, solárka, dva supermarkety (i když raději preferuji jiné, dá se tam nakoupit téměř vše k denní potřebě). Takže kdo hledá najde. Je to vesnice, takže nemůžeme očekávat noční život a kluby, ale vše pro život tu je. Žiji zde 5 let a opravdu zde žiji, nepřespávám. Do Prahy jezdím už jen na větší nákupy na Zličín a na hadry, mám tu i práci. Školka byla rozšířená před cca 5 lety, bohužel málo. I tehdy bylo hodně řečí, že se utrácí za děti "přivandrovalců" žijících v satelitu (bohužel). Mám stejně starého syna, takže se mě to také dotýká.Ale pracuji od synových 18 měsíců, a od té doby je v soukromém hlídání v Hostivicích a sem už prostě zvyklá, že každý měsíc platím víc než za školku (ale pořád asi o polovinu míň než v soukromém zařízení v Praze :-)

0 0
možnosti

bomben.auf.jerusalem

30. 4. 2010 10:32
Re: Z Hostivic nemusíte za vším do Prahy

Ta Hostivice, ne ty Hostivice;-)

0 0
možnosti

Veska se vrátil. Smůla, že?:-D

30. 4. 2010 8:59
Levíčáci jste trapní

I kdyby Váš menší Fuhrer udělal chybu a prodal Pražský Hrad za 3 Kč, tak ho ještě budete obhajovat. A mimochodem už rozdal Rath celý svůj jeden plat, co pobírá charitě?

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

30. 4. 2010 8:15
Odhlédnu-li

od obsahu článku, s nímž mimochodem souhlasím, tak fontána na návsi se starým statečkem v pozadí je opravdu bomba. Teď to ještě chce zařídit korzo, najlépe s rozpisy promenádních služeb, aby byl artefakt náležitě využit.

0 0
možnosti

Mold

30. 4. 2010 8:00
Mateřské školky

Za nedostatek mateřských školek mohou dva faktory - bylo období, kdy se rodilo málo dětí. A bylo rovněž období, kdy nám vládli ODSáci, nebo kdy ODSáci ovládali různá obecní zastupitelství. Asi si už nepamatujete jedno z ODSáckých pravidel - mateřské školky jsou zbytečné, je to socialistický přežitek. O děti by se měly starat matky a ne stát, potažmo obec. A nebo, ať si to zaplatí. A tak na mnohých místech byly školky zrušeny. Za to můžete být vděční modrým ptákům. Stalo se to tak i v naší obci, kdy pravicoví úderníci prostory školek zprivatizovali a ty se změnily v hospody.

0 0
možnosti

petrik1960

30. 4. 2010 8:52
Re: Mateřské školky

A k čemu hodně školek když bylo málo dětí?? O zrušení školek rozhodovala místní zastupitelstva. Další nostalgický komunista.

0 0
možnosti

jarinka

30. 4. 2010 7:53
Pravicová politika.

Pan Ráth rozhoduje ve vaší obci? Pokud ano, tak určitě ne sám. Máte tam snad svoje zastupitelstvo. Pokud v něm ale převažují pravičáci, pak se nedivte. U nich mají stavby jako golfová hřiště a podobné radovánky pro zbohatlíky přednost před nějakými školkami.

V minulém režimu měla obec, stejně velká jako vaše, mateřských školek několik. Komunisté to měli vymakané. Vše naplánované, i potřebu školek.

Ale nezoufejte, jsou na tom lidé hůře než vaše žena. Může se aspoň zatím naplno věnovat dítěti. V krajích s nezaměstnaností ke dvaceti procentům zůstávají bez práce i bezdětné.

0 0
možnosti

petrik1960

30. 4. 2010 8:50
Re: Pravicová politika.

tak alou do Venezuely, a věřte tomu, že stačí si koupit letenku a letětt. Mně se nelíbil váš opěvovaný komunismu, ale musel jsem tu být. Ikdyž dráty na hranicích vlastně byly proto aby sem neproudily davy kapitalismem zhnusených Němců.Nezůstávejte tady vt ěch širých golfových hřištích jděte mezi své svobodné proletáře.

0 0
možnosti

snaduzdost

30. 4. 2010 7:50
Dušan Rovenský,

celej táta a máma dohromady.

Dušan Rovenský a David Rath ? Znáte to: Jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.

0 0
možnosti

rezjir

30. 4. 2010 7:57
Re: Dušan Rovenský,

Ale pan Rovenský se od tohoto příbuzenského poměru s oním soudruhem novinářem rozhodně distancoval. Na můj dotaz ho rozhodně popřel.

0 0
možnosti

kelab

30. 4. 2010 7:49
fontána?

Mariánské lázně mají toho čůrajícího chlapečka, tak proč by v Hostivicích nemohli mít vychcaného rathečka?

0 0
možnosti

varix

30. 4. 2010 7:39
Ta kašna je nějak nedomyšlená.Stříkající strom?

Ale doufám, že se to ještě změní. Centrem kašny by přece měl být stříkající doktor mediciny, který se nehynoucím způsobem zasadil o rozvoj Hostivice a celého středočeského karje!

0 0
možnosti

rezjir

30. 4. 2010 7:39
Pokud je fontána

zřizována ze soukromých peněz, nelze nic namítat. Ostatně i na tu školu a školku jste mohl zorganizovat sbírku.

0 0
možnosti