Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honzajaka

6. 3. 2010 1:43
nevím

politici ve střední a východní Evropě jsou v součinnosti s veřejným míněním k islámu podezřívaví až nepřátelští. V Západní Evropě byl islám přijímán poněkud příznivěji, ale oni si to zavinili tak trochu sami. Ve Švýcarsku není vidět domorodce že by něco dělal, na všechno jsou přistěhovalci, pak ať se nediví jak to tam vypadá

0 0
možnosti

Camino

11. 3. 2010 1:00
Re: nevím

Nemate pravdu honzajaka, ja tam zila a pracovala na kantonalnim urade, takze to co Vy tvrdite je nesmysl. A pokud tam pujdete dnes na urad, tak uvidite i zasatkovane.

Maji na pocet obyvatel vice vyznavacu Islamu nez v Cechach.

0 0
možnosti

136N

5. 3. 2010 15:25
Koukám že v diskusi se dohaduje zda Bibla či Korán

 ale článek pokud dobře čtu je o " přistěhovalectví " muslimů do zemí EU. O tom že některé náboženské zvyky či nařízení vyplývající z Koránu jsou v rozporu s demokracií . O tom zda se budou v rámci " pochopení " islámu stavět mešity a minarety. Zda zde jednou budeme pány své země. Za článek karma a palec R^

0 0
možnosti

136N

5. 3. 2010 15:26
Re: Koukám že v diskusi se dohaduje zda Bibla či Korán

 Bible -oprava ;-)

0 0
možnosti

saphyr

5. 3. 2010 14:37
naprostý souhlas

Naprostý souhlas!!! EU nám teď v rámci LS bude diktovat, kolik imigrantů musíme přijmout...už si přesně nepamatuji kolik jich přijímáme teď, ale dle norem EU stanovených v LS jich bude cca 75 000 ročně. Do jisté míry jsem zastánce multikulturní společnosti (např. jedna mešita v rámci celé republiky mi přjde únosná a aspoň poznáme i cizí kulturu a její zvyky a školy budou mít o místo víc, kam brát děti na školní výlety:), ale to co se děje tady je do nebe volající!!!

0 0
možnosti

Vosta Jindra

5. 3. 2010 15:24
Re: naprostý souhlas

a další znalec. Tak nám najdi v Lisabonu, podle čeho "EU" nám bude přidělovat kohokoli a kde jsi vzal těch 75.000/rok. To jsem fakt zvědav;-D;-D

0 0
možnosti

Vosta Jindra

5. 3. 2010 14:00
Další zásadní příspěvek

Já pořád nějak nevidím tu levicovou propagandu chválící islám, zato každý grafoman má neodolatelnou touhu se k islámu vyjadřovat . Ve výsledku tak probíhá masivní mediální masáž, které je autor zjevně obětí. Předmětem té masáže je strašení islámem nebo strašení islámem, případně strašení islámem. Plky typu "lidé si začínají uvědomovat" nebo dovolávání se "zdravého rozumu prostých lidí" (jako kdyby něco takového někdy někdo viděl) už patří k věci. Kdybyste si místo muslimů dosadili židy, hned by bylo i blbému zřejmé, že je to stará argumentace na novější téma. Otázka je, kdy začne někdo prosazovat i stará řešení - samozřejmě za jásotu "prostých rozumných lidí" jako je autor.

0 0
možnosti

Cyberpunx

5. 3. 2010 14:06
Re: Další zásadní příspěvek

No, již měsíc jsem nenapsal na blog žádný článek, takže jsem měl, jako grafoman, neodolatelnou touhu se "k něčemu vyjádřit". ;-D

0 0
možnosti

hiddenwars

5. 3. 2010 13:57
KOukám, že tady asi přispívá dost muslimů :(

Pro pana autora karma a palecR^ pro kritiky otevřené kritiky :-) jedině tak facku aby se už probrali. Níže pode mnou- "žádné náboženství není vyloženě špatné ani dobré" - tak to je hovadina první kategorie. Ano ve jménu křesťanství se páchala zvěrstva, ale v bibli není příkaz toto dělat na rozdíl od koránu, který to svým ovečkám nařizuje. V křesťanství to bylo selhání člověka a překroucení slov. Korán je naprosto jasný. KOukněte sem a uvidíte:

Syn Hamasu nás varuje: "Umírněný islám neeeeexistuje." SEE VIDEO

http://www.jihadwatch.org/2010/03/son-of-hamas-top-dog-moderate-islam-does-not-exist.html

A ten asi o islámu ví víc než my...

0 0
možnosti

Vosta Jindra

5. 3. 2010 14:03
Re: KOukám, že tady asi přispívá dost muslimů :(

v bibli je přikazováno vraždění, kamenování i upalování. A taky se tam vraždilo o sto šest, kamenovalo i upalovalo. A taky je tam zdůvodněno, proč žena nemůže být rovna muži a jak dopadnou bezvěrci, které jest ovšem přivést k víře i násilím. To vše je bible. Že je její poselství jiné, je zřejmé, ale kdo by chtěl bít křesťany a židy, našel by si v bibli dobrou hůl. Stejně jako v koránu.

0 0
možnosti

ladyevil_cz

5. 3. 2010 12:44
Neumí nebo nechce pochopit?:)

;-D Když někdo nechce nebo neumí pochopit...že žádné náboženství není vyloženě špatné ani dobré...ve jménu islámu i křesťanství se páchaly zvěrstva...když to tedy někdo neumí nebo nechce oddělit od náboženského fanatismu...vznikají fanatické blogové smyšlenky;-D

0 0
možnosti

Cyberpunx

5. 3. 2010 12:58
0 0
možnosti

Niktor

5. 3. 2010 12:43
Mediální masáž

"A tak je většinová evropská společnost každodenně mediálně masírována

řadou levicových politiků, "neziskových" organizací  o "nezávadnosti" islámu a pozitivním přínosu

mutlikulturalismu pro náš region." Jelikož nepředpokládám, že čtenáři běžně navštěvují stránky islámských nadací, či levicových politiků, podívejme se, jak vypadají články tady na Idnesu, oblíbeném zpravodajském serveru: http://klikni.idnes.cz/clanky.asp?f=p&slovo=isl%E1m&search=Hledej

Ono to s tou proislámskou mediální masáží tak horké nebude ;)

0 0
možnosti

Niktor

5. 3. 2010 12:24
Pár poznámek

1.) Království Saúdské Arábii nemá v názvu ono "království" jen tak pros srandu - není to teokratická diktatura, ale abslutistická monarchie. 

2.) Onen francouzský zákn proti náboženským symbolům nebyl namířen zejména proti burkám, nikábům a hidžábům, ale zejména poti náboženským symbolům. 3.) Největší prostesty proti němu ovšem zněly z řad muslimů, židů a sikhů, protože tito věřící - narozdíl třeba od křesťanů - čato nosí různé specifické oděvy. Pro sikhy se dokonce snažila sjednat výjimku indická vláda.

4.) Vaše argumenty nepodpořené označení "multikulturaristů" a niziskových organizací za totalitáře má asi stejnou vahu, jakou by mělo označení vaší osoby za rasistického militanta.

0 0
možnosti

Niktor

5. 3. 2010 12:25
Re: Pár poznámek

5.) Švýcarský zákza minaretů nepředstavuje žádný posun v myšlní, spíš představuje, jak ve skutečnosti funguje přímá demokracie ve spojitosti s propagandou.

6.) Kteří demagogové se "nám" snažili nakukat, že byl odhlasován zákaz mešit? Já chci jména!

7.) Zajímalo by mne, jak by případné vystoupení Wilderse v ČR mohlo otřást českou politikou, že se tohoto holandského Dona Quijota podle vás politici tolik bojí.

0 0
možnosti

URB-Resident v týlu nepřítele

5. 3. 2010 12:06
Mám dotaz na autora článku

Budete mít syna na ženění. Bral byste muslimku v šátku, nebo dvojče Dolly Buster po úspěšné pornografické kariéře? Muslimku si vzal vnuk jednoho dědy v naší ulici a děda se napřed křižoval, jaké to má strašidlo, ale dnes je tuze spokojen a neměnil by. Když uvážíme, že dle odhadu si asi třetina vysokoškolských studentek přivydělává prostitucí, tak mě by to do baráku nesmělo.Rv

0 0
možnosti

SantaKlaun2

5. 3. 2010 9:58
.

Karma. A Geertu Wildersovi držím palce. Všechny čtyři :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.