Pane Kalousku, plaťte si své dluhy sám!

Dnes jsem to dostal. A když už to mám já, tak vy také. Nejde o nějakou nepěknou kožní chorobu, ale o něco obdobného - složenku Miroslava Kalouska, ve které mě vyzývá, abych uhradil svůj podíl na státním dluhu ve výši 121 tisíc Kč.

Zdroj: Brněnský deník/Vít Šimánek

Pane Kalousku, jste drzoun nejhrubšího zrna! Vy, který jste ve funkci ekonomického náměstka ministra obrany (v letech 1993 - 1997) připravil Českou republiku o miliardy korun - Vy budete daňové poplatníky poučovat o tom, že něco dluží??? To, že je státní dluh v takové výši jaký je - to je zásluha především Vás a dalších podobných vyžírků a lumpů!

Pane Kalousku, zde uvádím pár Vašich "výhodných" obchodů:

Modernizace 33 kusů tanků T-72 (za 4,953 milard Kč), pro něž není využití a na jejichž provoz nejsou finance. Původní návrh počítal s modernizací 353 tanků.

Nákup 72 kusů letounů L-159 ALCA (za 42,57 miliardy Kč), z nichž se dnes používá pouhých 24 kusů. Ostatní letouny jsou dlouhodobě zakonzervovány a jsou neprodejné.

Nákup 730 kusů padáků VTP-100 (za 110 miliónů Kč), které byly pro vážné konstrukční nedostatky vyřazeny z výzbroje. V roce 1997 doplatil na nedostatky tohoto typu padáku vojín Roman Prinich, který se zabil při cvičných seskocích.

Nákup 80 protitankových řízených střel 9K114 Šturm (za 87 miliónů Kč) z Bulharska, které se následně ukázaly jako nefunkční. Při tom v armádních skladech se ve stejné době nacházelo 300 kusů funkčních střel stejného typu.

Modernizace řady kasáren (za desítky miliard Kč), které byly následně opuštěny a odprodány za zlomkové ceny.

atd.

Pane Kalousku, takové machinace, jako se na Ministersvu obrany děly za Vaší "vlády" - to se nedělo nikdy před tím, ani po tom. Na Vašem místě bych se postavil před zrcadlo a s křesťanskou pokorou si nafackoval!

Pane Kalousku, tak jako Vy neplatíte moje útraty, tak já nehodlám platit dluhy, které jste nadělal Vy svojí neschopností a/nebo zkorumpovaností. Je totiž naprosto jedno, jestli bych Vám poslal 121 tisíc, 121  miliónů nebo 121 miliard Kč. Kterákoli z těchto částek by se totiž ztratila v bezedné kapse nenasytných politiků, jako jste Vy!

Vámi zaslanou složenku si strčte do své p...eněženky.

Složenka, kterou mi zaslal "nejlepší ministr financí" Miroslav Kalousek.

Autor: Dušan Rovenský | pondělí 17.5.2010 7:30 | karma článku: 28,70 | přečteno: 2865x