Dušan Rovenský

Když válka je mír a islám je osvícené nábožensví

5. 03. 2010 8:45:00
Válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla. Těmito hesly (obrazně řečeno) multikulturalistů jsme každodenně přesvědčování o mírumilovnosti a osvícenosti islámu. Jenže, pokud JE něco mírumilovné a osvícené, proč nás o tom někdo MUSÍ přesvědčovat?

Úvodní hesla jsem si vypůjčil z románu 1984 anglického spisovatele George Orwella. Tato kniha pojednává o totalitní diktatuře, za jejíž vlády se stává lidská individualita zločinem a jakýkoli názor proti kolektivnímu myšlení je trestán. V současné době se jistým druhem totality stal právě zmiňovaný multikulturalismus. Každý, kdo s touto ideologií nesouhlasí, je jejími příznivci označován za fašistu, neonacistu, rasistu a "kdovíjákého" dalšího společenského vyvrhele. A tak je většinová evropská společnost každodenně mediálně masírována řadou levicových politiků, "neziskových" organizací (často s naprosto neprůhledným financováním) a různých islámských nadací (financovaných islamisty nebo některou z islámských teokratických diktatur - Iránem nebo Saúdskou Arábií) o "nezávadnosti" islámu a pozitivním přínosu mutlikulturalismu pro náš region.

Evropa se však pomalu začíná probírat ze sladkého snění a mnozí občané si začínají uvědomovat důsledky desetiletí naprosto stupidní přistěhovalecké politiky svých zemí i celé EU. Jedním z prvních opatření namířených proti šíření středověkých kulturních zvyklostí, která jsou neslučitelná s demokratickým zřízením, byl francouzský zákon o zákazu nošení viditelných náboženských symbolů ve školách. Tento zákaz je zejména zaměřen proti nošení burky (závoje zahalujícího celou postavu, včetně očí), nikábu (závoje zahalujícího celou postavu, kromě očí) a hidžábu (šátku, zahalujícího vlasy a krk). Dalším posunem v názorech mnohých Evropanů bylo švýcarské referendum, kterým si obyvatelé této alpské země demokraticky odhlasovali zákaz výstavby minaretů u mešit (tedy, ne zákaz výstavby mešit, jak se někteří demagogové snaží ostatním "nakukat"). Posledním předělem, který může pořádně zamíchat dalším vývojem událostí, je vítězství Strany pro svobodu v nizozemských obecních volbách. Mnozí političtí komentátoři předpovídají jejímu předsedovi Geertu Wildersovi křeslo příštího nizozemského předsedy vlády.

Když na podzim minulého roku zvažoval Geert Wilders úmysl přijet na návštěvu České republiky a prezentovat zde své politické názory, většina našich politiků (klasicky po česku) schovala hlavu do písku. Místo toho, aby mu jasně a upřímně sdělili, že se jim jeho názory "nehodí do krámu", tak hledali různé záminky, jak jeho návštěvu znemožnit. Nakonec vyhrála zbabělá krycí historka o tom, že se "nenašlo místo, kde by mohl pan Wilders vystoupit ".

Jistě bude zajímavé sledovat, zda naši poslanci budou mít kuráž přijmout Geerta Wilderse, pokud se stane předsedou vlády Nizozemska - jedné ze zakládajících zemí EU a NATO.

obr2.jpg

Geert Wilders...

obr1.jpg

...přirovnával islám k fašismu a Korán k Mein Kampfu nacistického diktátora Adolfa Hitlera.

(foto: muslimská demonstrace ve Spojených státech)

Autor: Dušan Rovenský | karma: 42.43 | přečteno: 6104 ×
Poslední články autora