Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

18. 1. 2010 8:06
Fakt , jo ?

Takže v morální krizi jsou skoro všechny strojírenské firmy od východu po západ a od severu k jihu a hospodářská deprese je pouze následkem tohoto morálního úpadku ? Nebo že by v morální krizi byli politikové a my to jen za ně odskáčem?  !!;-D!! 

0 0
možnosti
A

alexander7III3

18. 1. 2010 8:23
Re: Fakt , jo ?

Hle, opet je tu, kralicek a kasparek v jednom ;-)

0 0
možnosti
PK

Lovap

18. 1. 2010 15:37
Re: Fakt , jo ?

No - a čo iné ako naháňanie si umelých ziskov (či už politických - lacné úvery na bývanie, alebo ekonomických - umelé zvyšovanie ziskov a zatajovanie problémov) to je? JE to v morálke ...

0 0
možnosti
C

Cyberpunx

18. 1. 2010 16:55
Re: Fakt , jo ?

Ano, v morální krizi se ocitly zejména některé nadnárodní koncerny, které s sebou stáhly spoustu dalších. O krizi morálky mluvím jako o krizi slušného a soudného chování (jak jednotlivců a firem, tak celých států). Jak jinak by se mohly dostat země jako Island nebo Litva na pokraj státního bankrotu? Prostě si žily nad poměry a rozhazovaly (a chybně investovaly) peníze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.