Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pavel57

25. 9. 2009 11:10
KARMA!!!

Konečně někdo, kdo bez zbytečných předsudků jen normálně a rozumně popsal skutečnost. Díky.

0 0
možnosti
OK

999

25. 9. 2009 12:10
Re: KARMA!!!

Ale kdež!

Nepopsal žádnou skutečnost, ventiluje jen své názory na ni, názory lehce xenofobní, a udělal to asi proto, aby si šplhl u veřejnosti xenofobní lehce nebo těžce.

Jeho přirovnání k domu kam si někoho nepustím samozřejmě nesedí, protože Evropa není dům, ale kontinent, a není pána (myslím jednotlivce) který má Evropu zapsánu v katastru, který má taky klíče a mohl by takto rozhodovat.

V Evropě je "pánem" soustava institucí a klíče mají jejich ozbrojené složky. Každý ví, že tyto právě o tom, koho do Evropy pustí, rozhodují. Má to dva háky: a) - zaprvé lidem zde diskutujícím se právě rozhodování toho institučního "pána" nelíbí, b) - zadruhé Evropa je jak jsem napsal kontinent takže není moci, která by zajistila, aby se sem někdo nepřiplazil načerno.

  

0 0
možnosti
ES

Atia

3. 9. 2009 16:53
karma

nevim kolik lidi s Vami musi souhlasit, aby si to konecne dala do programu i nejaka "normalni" politicka strana [>-]

0 0
možnosti
JS

Jokles

2. 9. 2009 10:16
Jenom bych doplnil !

Nepříliš známé demografické materiály jasně dokazují, že pokud se do 10 let razantně nezmění populační vývoj ( t.j. průměrně 2,5 dětí na 1 rodinu), překročí se pomyslná hranice možné udržitelné existence to To je zcela reálná a vážná hrozba .   hoto národa ! Tento režim nemá zájem jej jakkoliv řešit, neboť krátkozrakost kapitalistických zájmů je přednější. Po nás potopa ! JIž dnes a to stále ve větší míře řeší nedostatek pracovních sil přistěhovalectvím, čím řeší i své zákonité budoucí politické problémy. Beztvará, šedá masa vzájemně etnicky, nábožensky i civilizačně cizích lidí, neschopná se ve svém odporu sjednotit jako síla a tím lépe ovládatelna pod hrozbou repatriace .Stát, který nepečuje o rozvoj vlastního  národa je státem zločineckým  a je třeba jej okamžitě zničit !  Dokud je čas !

0 0
možnosti
JS

Jokles

2. 9. 2009 10:05
pokrač.

Evropa tam ovšem "humánně" začala okázale dovážet své přebytkové potraviny, lékařskou péči a pod., čímž tento   ustálený historický "ekosystém"  zcela rozvrátila.

Daleko méně okázale začali "vyspělé" zeme proto vyzbrojovat a proti sobě popuzovat jednotlivá africká etnika v naději, že se vzájemně vyvraždí a tím se situace vyřeší. Jenže neřeší. Ptám se, vás spravedlivě civilizovaně rozhořčených: Co by ste dělali vy na jejich místě ?  Dokonce co vlastně v praxi děláte i teďf !  Netouláte se náhodou po světě s cílem najít lepší práci, lepší životní podmínky ?

0 0
možnosti
JS

Jokles

2. 9. 2009 9:53
Článek je jednostranný, neobjektivní, prostě falešný !

Je třeba si uvědomit, co "svět" tedy Evropa, po několikasetletém drancování svých kolonii, na základě čeho si vybudovala vlastní blahobyt, umožnila skokový nárůst technologie, co vlastně z toho navrátila zpět do těchto "vybydlených" zemí !   Jaký průmysl, jaká soběstačná výrobní, či potavinařská,  základna, umožňující zvýšení životní úrovně je např. v Africe ?  Logika věci je jasná:  sebrali a vytěžili jsme vše z vaší země a nynyí se starejte sami o sebe. Druhý evropský pohled, pseudohumanitární, snažící se nasadit evropskou optiku na populační politiku na tyto země je zcestný.  Pravidelný přírodní cyklus hladomoru  např. v Etiopii, kdy vymřela až třetina obyvatel, byl po stáletí kompenzován zvýšenou porodností, což zajiš'tovalo stabitu počtu obyvatel. 

0 0
možnosti
JS

Jokles

2. 9. 2009 9:55
Re: Článek je jednostranný, neobjektivní, prostě falešný !

0 0
možnosti
FV

fouly

1. 9. 2009 0:29
Pomoc.

Nechápu,proč by ČR se svými obrovskými problémy,měla zachraňovat, řečeno s nadsázkou, celou Afriku.Řešit problém stárnutí obyvatelstva u nás se nedá řešit,

jak někdo napsal,přijetím tisíců pasáků koz i s rodinami.

Dnes v televizních Reportérech se trapně ze strany radních středočeského kraje

řešil problém pár milionů pro úžasný hospic v Čerčanech.To je náš prvořadý úkol,

postarat se o umírající.!!!!

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

31. 8. 2009 15:27
Text je tak líbivě napsán...

...že na vlně momentální nálady nemůžete nic než získat velké ovace. Čistě technicky  máte pravdu a se všemi tvrzeními se nedá než souhlasit. Přesto však spíše než o realitě mluvíte o přání, jak by vypadat měla. Problém je mnohem složitější a ne všichni úředníci na úrovni OSN, EU, nadnárodních organizací i národních vlád jsou pitomci bez mozku. Naopak, snad většina si problém uvědomuje stejně jako Vy, ovšem od toho "uvědomění" po "etnicky spořádanou Evropou" leží světelné roky cesty...  Navíc přistěhovalecká kritéria existují, cizinci jsou dnes a denně repatriovaní zpět, ovšem v rámci celé EU jsou v každém okamžiku v pohybu miliony lidí (převážná většina legálních rezidentů) - získat totální kontrolu nad pohybem a identitou každého je nemyslitelné bez podstatné změny společnosti. Prakticky by to znamenalo zavedení nějaké formy policejního státu nebo diktatury. Otázkou je, jestli je toto ta cena, kterou jsme ochotni platit...

http://kucik.blog.idnes.cz/c/92089/Rasove-ciste-Cechy.html

0 0
možnosti
C

Cyberpunx

31. 8. 2009 18:34
Re: Text je tak líbivě napsán...

Díky za odkaz na Váš článek. Přečetl jsem si ho a líbil se mi. Doufám, že jste můj článek nepochopil jako horování za "etnicky čistou Evropu". Když se podíváte na některé moje předchozí články, tak uvidíte, že se neorientuji "tímto směrem". Je si myslím, že je to přesně opačně - to, že jsme pod tlakem takové vlny přistěhovalců a máme tak bevevolentní přistěhovaleckou politiku ¨začne způsobovat, že budeme postupně přicházet o svou svobodu. Vzhledem k bezpečnostnímu riziku, které tyto skupiny pro jednotlivé státy i celou EU představují, dochází ke stále většímu omezování našich práv - prohlídky na letištích, na různých kuturních a sportovních akcích. Dochází k posilování pravomocí tajných služeb a policejních složek, které budou stále více ovlivňovat náš každodenní život. To je daň za to, že máme "otevřené dveře".

0 0
možnosti
V

veskawesi

31. 8. 2009 14:46
sak ono se to poresi

zatim jeste nidky nic nedopadlo podle predpovedi. zajimave je, ze nikdo nechce moc pristehovalcu a presto jsou do evropy vpousteni. to je zajimave. jak to mozne?  copak politici slibuji priliv imigrantu a nekdo je voli? ne. tak jak je to mozne?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

31. 8. 2009 13:39
Ano

Neboť jak říká arabské, podotýkám arabské přísloví: "Dva muži u dveří jsou hosté, dvacet nepřátelé"!

0 0
možnosti
C

Cyberpunx

31. 8. 2009 19:03
Re: Ano

Velmi poučné!

0 0
možnosti
UZN

Uprchlík z NOVINEK

31. 8. 2009 10:28
0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7625x
Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoli jiný faktor. Opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Národy, jež na tuto základní pravdu zapoměly, vždycky platily svými životy a svobodou. - Robert A. Heinlein (Hvězdná pěchota)


Autor publikuje v periodiku
ATM - Armády, technika, militaria


Mé vybrané odborné články můžete číst na Scribd a serveru On War / on Peace.